Qendra tregtare VM Center nga Presheva përveç përkushtimit ndaj konsumatorëve të vetë të cilët i befason çdo javë me aksione të ndryshme dhe ulje të çmimeve, me 1 Qershor ka vendosur që ti gëzojë dhe suprizoj më të vegjëlit-fëmijët. Kjo kompani për ditën e fëmijëve, 1 Qershorin do të organizoj shumë aktivitete për fëmijët, program të begatshëm për fëmijët, këngë, maskota Miki ^ Mini, pikturim të fëmijëve, koktej pë ata, etj.
Gjithashtu, po në këtë ditë edhe këndi i lodrave për fëmijët e komunës tonë do të jetë i hapur dhe gratis.
Shpresojm se edhe më të vegjëlit në ditën e tyre meritojn rrespektin tonë, andaj le të kënaqen, deklarojn menaxhmenti i Qendrës më të madhe tregtare tek ne, Vm Center./rtvpresheva.com/

PËRGJIGJU