List/Grid

Lajmet Subscribe to Lajmet

Nagip Arifi nuk zgjedh mjete që të mbetet në pushtet

Nagip Arifi nuk zgjedh mjete që të mbetet në pushtet

Pas mbarimit të zgjedhjeve lokale të mbajtura më 24 prill 2016 kanë filluar edhe bisedimet për koalicione. Burime të rtvpresheva.com na konfirmojn se kryetari i Partis Demokratike Nagip Arifi pas… Lexo më shumë »

Arrihet marrëveshja PVD-APN për koalicion

Arrihet marrëveshja PVD-APN për koalicion

Ende pa kaluar dy ditë nga perfundimi i zgjedhjeve lokale, rtvpresheva.com nga burime të sigurta i konfirmohet se është arritur koalicioni në mes Partis për Veprim Demokratik dhe Alternativës për… Lexo më shumë »

Pdsh fiton Zgjedhjet: Alternativa dhe PVD fitojn Shumicen

Pdsh fiton Zgjedhjet: Alternativa dhe PVD fitojn Shumicen

Edhe pse rezultatet Preleminari i takojn PDSH nje koalicion i mundshem PVD-Alternativa do te ulin PDSH ne pakicen Opozitare. Sipas njoftimeve jo zyrtare mesohen rezultatet e votimeve të sotme në… Lexo më shumë »

Nga sot, 5 euro edhe në formë metalike (Foto)

Nga sot, 5 euro edhe në formë metalike (Foto)

Gjermania do të vë në qarkullim nga sot e tutje monedhat 5 euro, në formë metalike. Gjatë prezantimit të kësaj monedhe, ministria gjermane e financave ka thënë se është tërësisht… Lexo më shumë »

Tensione të mëdha politike në Preshevë (Foto)

Tensione të mëdha politike në Preshevë (Foto)

                                                           … Lexo më shumë »

Arifi: Me PDSH-në kurrë në koalicion

Arifi: Me PDSH-në kurrë në koalicion

Në qoftë se fiton zgjedhjet, Alternativa për Ndryshim (APN) do të depolitizojë arsimin, shëndetësinë dhe në tërësi shoqërinë në komunën e Preshevës, deklaroi për portalin informativ Titulli, kryetari i kësaj partie… Lexo më shumë »

Ky është udhëzuesi për njohjen e diplomave

Ky është udhëzuesi për njohjen e diplomave

Diplomat fillimisht do të vërtetohen nga një organizatë e përzgjedhur nga BE. Pas këtij vërtetimi mund të dorëzohet aplikacioni për njohje tek institucionet përkatëse të secilës palë. Njohja do të… Lexo më shumë »

Asfaltohet rruga në një lagje të fshatit Çukarkë

Asfaltohet rruga në një lagje të fshatit Çukarkë

Kryetari i komunës së preshevës Ragmi Mustafa bashkë me delegacionin e tij ka vizituar sot punimet ku është bërë asfaltimi rrugës në lagjen e re të fshatit Çukarkë. Rruga ka… Lexo më shumë »

Skandaloze: Shesheli i pafajshëm

Skandaloze: Shesheli i pafajshëm

Vojslav Sheshel është shpallur i pafajshëm nga Gjyjata e Hagës dhe sipas opinionit të gjërë ky vendim është skandaloz. Serbi ultra- nacionalist Vojislav Sheshel nuk është gjetur fajtor për krime… Lexo më shumë »

Nga e premtja Serbia i njeh diplomat e Kosovës

Nga e premtja Serbia i njeh diplomat e Kosovës

Nga e premtja e ardhshme (1 prill) shteti i Serbisë pritet t’i njohë të gjitha diplomat që nga niveli fillor deri tek ai i doktoratës të lëshuara nga institucionet e… Lexo më shumë »