E premte, Dhjetor 15, 2017

Plaga shekullore e Shqipëtarëve “Çamëria”

Vepra e studiuesit të pasionuar, Prof.dr.Selman Sheme, Çamëria-vështrim gjeopopullativ dhe etnokulturor, shqyrton, analizon, trajton dhe nxjerrë përfundime interesante për problemin e Çamërisë nga lashtësia...

“Tirana Art Fest” Shpall fituesit e rinjë

Edicioni i dytë i festivalit “Tirana Art Fest” e kthyer tashmë në një traditë për promovimin e talenteve të reja në fusha të ndryshme...

Fundin e Ali Pashës letra e fshehur për 194

Falë një bashkëpunimi me Auron Taren dhe studiuesin kosovar Bejtullah Destani, gazeta DITA sjell për herë të parë një dokument të rëndësishëm që sfidon...

“Buka e UÇK-së”, dokumentari që flet për logjistikën

Me rastin e 19-vjetorit të rënies së Heroit të Kombit, Ilir Konushevci “Mërgimi”, sot u shfaq premiera e dokumentarit “Buka e UÇK-së” - Historia...

TV Spektri: Te papranueshme kercenimet ndaj mediave dhe personaliteteve te tyre

Televizioni Spektri gjykon kërcënimet e fundit të inspiruara nga ana e bartësve të posteve publike ndaj personaliteve që menaxhojnë me mediat. Rasti i datës 30...