E premte, Dhjetor 15, 2017

Identifikohen barrierat e investitorëve të huaj në Kosovë

Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Agjencinë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë mbështetur nga Ambasadën Britanike në Kosovë, prezanton të...

MSA-ja ul çmimin për veturat e reja

Veturat e reja që importohen nga shtetet e Bashkimit Evropian, janë liruar për 10 për qind, pasi nuk do të paguajnë taksën doganore nga...