E premte, Dhjetor 15, 2017

Shënohet dita e Agresionit Serb ndaj Vukovarit

Vukovari shënon 26-vjetorin e rënies në duart e agresorit serb. Presidentja kroate, Kolinda Grabar-Kitarovic, duke folur për ndërtimin e marrëdhënieve ndërshtetërore midis Kroacisë dhe...