6.6 C
Presevo
E mërkurë, Tetor 18, 2017

Cilat janë Gjynahet e pafalshme në Islam?!

Radio televizioni i  Preshevës sjelle për ju një video ligjeratë nga imami i nderuar Ahmed Kalaja i cili do të spjegojë se kush janë...

Imam Ahmed Kalaja: Kush guxon të prekë kishat e të krishterët, na ka përballë

Imami i njohur i Tiranës, Ahmed Kalaja ka deklaruar se myslimanët do jenë të parët që do mbronin të krishterët e kishat e tyre...

Drejtues të BIPMB-së pritën sot kryetarin e BI të Maqedonisë, Reis ul ulema Sulejman...

Drejtues të Bashkësisë Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë kanë pritur sot zyrtarisht kryetarin e Bashkësisë Islame të Maqedonisë, Reis ul ulema Sulejman...

Unë, Ebu Bekri dhe Omeri

Ebu Hurejra (r.a) tregon: “I Dërguari i Allahut fali namazin bashkë me ne. Më pas u kthye me fytyrë nga ne dhe tha: “Gjatë...

Në vigjilje të Ramazanit!

Mr. Artan Musliu Allahu xh.sh është Ai që ka krijuar çdo gjë dhe si Krijues Suprem ka bërë edhe veçimin dhe përzgjedhjen e disa prej...

Thënie të çmuara të Dijetarëve dhe Thirrësve Muslimanë -XXIX

Abd El-Aziz Ibn Bazi ‘’Për besimtarin gjatë muajit të ramazanit është e pëlqyer që të mundohet të japë lëmosh sa më shumë, të vizitojë të...

Lajme Flash

Komuna e Bujanocit aprovon rebalansin e buxhetit prej 30 milion dinarë

Kuvendi komunal i komunës së Bujanocit ka aprovuar rebalansin e buxhetit prej 30 milion dinarë. Kryetari i komunës së Buanocit, Shaip Kamberi duke folur për...

Zyrtarizohet Teatri profesionist si njësi punuese në kuader të Sh.Kultures

Shtëpia e kulturës “Abdulla Krashnica”-drejtori i këtij instucioni kulturor Gani Veseli sot ka pranuar zyrtarisht aprovimin e statutit për themelimin e teatrit profesional. Në një...

Ministri Abelard Tahiri vizitoi Bujanocin: “Komuna e Bujanocit për mua ka një rëndësi të...

Ministri i drejtësisë, Abelard Tahiri, sot vizitoi komunën e Bujanocit ku takoi kryetarin Shaip Kamberi. Kjo është vizita e parë zyrtare jashtë Kosovës, e...