Shaip Kamberi priti krerët e partisë AK të Erdoganit

0
374

Nje takim i Kryetarit te komunes dhe kabinetit me perfaqesues te AK Parti te Presidentit Erdogan me te cilet u bisedua per mundesine e ndertimit te bashkepunimit ne sfera te ndryshme.

Pjese e delegacionit nga Turqia ishte: İskender Karakaya- Nënkryetar i Rinisë së Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim “ AK PARTI”, njëherit Kryetar për mardhënje me jashtë, Enes Yaylacı antar i Kryesisë së Rinisë së Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim “ AK PARTI”, Soner Yalçın antar i Kryesisë së Rinisë së Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim “ AK PARTI” dhe shef i kabinetit të Kryeministrit./www.rtvpresheva.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here