28.4 C
Presevo
E shtunë, Qershor 24, 2017

Cilat janë Gjynahet e pafalshme në Islam?!

Radio televizioni i  Preshevës sjelle për ju një video ligjeratë nga imami i nderuar Ahmed Kalaja i cili do të spjegojë se kush janë...

Imam Ahmed Kalaja: Kush guxon të prekë kishat e të krishterët, na ka përballë

Imami i njohur i Tiranës, Ahmed Kalaja ka deklaruar se myslimanët do jenë të parët që do mbronin të krishterët e kishat e tyre...

Drejtues të BIPMB-së pritën sot kryetarin e BI të Maqedonisë, Reis ul ulema Sulejman...

Drejtues të Bashkësisë Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë kanë pritur sot zyrtarisht kryetarin e Bashkësisë Islame të Maqedonisë, Reis ul ulema Sulejman...

Unë, Ebu Bekri dhe Omeri

Ebu Hurejra (r.a) tregon: “I Dërguari i Allahut fali namazin bashkë me ne. Më pas u kthye me fytyrë nga ne dhe tha: “Gjatë...

Në vigjilje të Ramazanit!

Mr. Artan Musliu Allahu xh.sh është Ai që ka krijuar çdo gjë dhe si Krijues Suprem ka bërë edhe veçimin dhe përzgjedhjen e disa prej...

Thënie të çmuara të Dijetarëve dhe Thirrësve Muslimanë -XXIX

Abd El-Aziz Ibn Bazi ‘’Për besimtarin gjatë muajit të ramazanit është e pëlqyer që të mundohet të japë lëmosh sa më shumë, të vizitojë të...

Lajme Flash

Përfaqësues të Fondacionit gjerman Konrad Adenauer vizitë komunës së Preshevës

Me fillim nga ora 10:00 e ditës së sotme, përfaqësues të Fondacionit gjerman Konrad Adenauer, z.Walter Glos dhe z. Norbert Beckam - Dierkes u...

MNF SECURITY- Vjen me Ofertë speicale verore

Të nderuar qytetarë të Luginës tonë MNF Security ju shpallë ofertat dhe zbritjet eksluzive për muajt e verës. Duke filluar me zbritjet nga muaji Qershor...

Fillon asfaltimi edhe i pjesës tjetër të rrugës në qendër

Pas përfundimit me sukses të asfaltimit të rrugës së Gjilanit, gjatë ditës së sotme përfaqësuesit e "Putevi Srbije" ishin në vizitë në kabinetin e...