Falja e namazit të Kurban Bajramit

Falja e namazit të sabahut fillon në ora 05,50 min. ndërsa namazi i Kurban Bajramit falet në ora 07,09 min

Këshilli i Bashkësise Islame të Kosovës në Preshevë njofton të gjithë besimtarët e Komunës së Preshevës dhe më gjerë se dita e parë e Kurban Bajramit është të martën, më datë 16 nëntor 2010.

Falja e namazit të sabahut fillon në ora 05,50 min. ndërsa namazi i Kurban Bajramit falet në ora 07,09 min.

Me këtë rast Këshilli i Bashkësisë Islame të Kosovës në Preshevë  të gjithë besimtarëve të konfesionit islam të trevave tona përzemërsisht ua uron festën e madhe të Kurban Bajramit duke iu dëshiruar pranim të gjitha ibadeteve e adhurimeve të realizuara gjatë këtyre ditëve të bekuara islame.

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Kosovës në Preshevë,
dr. Adnan ef. Ahmedi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Subscribe to Comments RSS Feed in this post

One Response

  1. Falemnderit zoti ju bekoft|!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Përgjigjuni