Sonntag, Juni 24, 2018
Fluidi Coorporation Fluidi Corporation

„Buka e UÇK-së”, dokumentari që flet për logjistikën

Me rastin e 19-vjetorit të rënies së Heroit të Kombit, Ilir Konushevci “Mërgimi”, sot u shfaq premiera e dokumentarit “Buka e UÇK-së” - Historia...

TV Spektri: Te papranueshme kercenimet ndaj mediave dhe personaliteteve te tyre

Televizioni Spektri gjykon kërcënimet e fundit të inspiruara nga ana e bartësve të posteve publike ndaj personaliteve që menaxhojnë me mediat. Rasti i datës 30...