Sonntag, Juni 24, 2018
Fluidi Coorporation Fluidi Corporation

Qeveria lejon 2010 punësime të personelit shëndetësor, punësime edhe në Preshevë

Qeveria e Serbisë ka miratuar propizimin për punësimine 2010 punëtorve medicinal, deklaroi sot ministri i shëndetsisë Zlatibor Llonçar Me "Planin e ri kadrovik", të cilin...

Hasmeri në Politikë e dashuri në biznes

Përderisa marrëdhëniet politike ndërmjet Republikës së Kosovës dhe asaj të Serbisë nuk janë aspak të mira, bashkëpunimi ekonomik – tregtar është në një nivel...

AKP-ja shpërndan 20 përqindëshin për 462 punëtorë

Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) ka ekzekutuar vendimin e Dhomës së Posaçme të Gjykatës Supreme të Kosovës (DhPGjSK) për shpërndarjen e fondeve të 20...

Ministria e Infrastrukturës 120 mijë euro investime në Komunën e Parteshit

Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku me bashkëpunëtorë vizitoi Komunën e Parteshit, ku u taku me kryetarin e kësaj Komune, Dragan Nikoliq. Me atë rast u...

Kosovarët rrezikojnë të mbesin pa bukë për shkak të “betonimit” të tokave bujqësore

Një fenomen shqetësues që në Kosovë po vazhdon që nga përfundimi i luftës, është asgjësimi i tokës së punueshme. Ekspertë për çështje të bujqësisë,...

Identifikohen barrierat e investitorëve të huaj në Kosovë

Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Agjencinë për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë mbështetur nga Ambasadën Britanike në Kosovë, prezanton të...

MSA-ja ul çmimin për veturat e reja

Veturat e reja që importohen nga shtetet e Bashkimit Evropian, janë liruar për 10 për qind, pasi nuk do të paguajnë taksën doganore nga...