Sonntag, Juni 24, 2018
Fluidi Coorporation Fluidi Corporation

Ditët i kemi të numëruara-na duhet unifikim karshi Serbisë

Po flitet përreth nesh, e ne po bëhemi të shurdhër. Jemi bërë objekt i debateve televizive, i temave të gazetave, ndoshta edhe i agjendave...

Toka e Medvegjës, me fatin e Mollës së Kuqe, pret Presidentin Shqiptar

Presidenti Shqiptar do të vizitoj “tokën” e Medvegjës, por, jo edhe banorët e saj, pasi që tashmë ky qytet shqiptar fatkeqësisht ka mbetur pa...

Hajredini: Apel për politikën lokale në Preshevë

KOMUNIKAT APEL PËR POLITIKËN LOKALE NË KOMUNËN E PRESHEVËS Në Luginë të Preshevës, konkretisht në Komunën e Preshevës është caktuar data 24 dhjetorë dita e mbajtjes...

Ardita Sinani, s’ka alternativë

“Udhëtarë rrugë nuk ka, rrugët janë bërë duke ecur” thotë një proverb spanjoll. Sot, rruga e Preshevës është Ardita Sinani, ajo meriton përkrahjen, jo...

Baki Rexhepi: Presheva peng i “të fortit’ dhe heshtjes së opozitës

Presheva peng i “të fortit’ dhe heshtjes së opozitës Ndërsa po i harxhohen ditët organit të “fortë” në Preshevë, deri në zgjedhjet e jashtëzakonshme në...

Vjeshta e masave të përkohshme në Preshevë

Kryeministrja e Serbisë Ana Brnabiq, thot se nuk e patën qare pa ndërhyrë në pushtetin e Preshevës, për shkak mungesës së mbajtjes së seancave...

Si dhe pse u shkarkua kryetarja Ardita Sinani nga Qeveria e Serbisë?

Shkruan: Nehat Hyseni Kryetarja e Komunës së Preshevës, zonja e nderuar Ardita Sinani (PVD), u shkarkua nga ky post me vendimin e Qeverisë së Serbisë,...

Çka po ndodhë aktualisht në Komunën e Preshevës

Komuna e Preshevës është komuna më jugore e Serbisë, që kufizohet në jug me Maqedoninë dhe komunën e Kumanovës dhe në perëndim kufizohet me...

Dialogu i Brukselit është ngritur në nivel presidentësh?

Shkruan: Nehat Hyseni Presidenti Thaçi dhe Vuçiqi, kanë paralajmëruar këto ditë takimin në Bruksel, me ndërmhetësiin e komisioneres së lartë të BE-së, zonjës Frederica Mogherini,...

Koalicioni PAN është përgjegjës për krizën politike aktuale dhe për bllokadën institucionale të Republikës...

Shkruan: Nehat Hyseni Si të shpëtojmë dhe të dalim faqebardhë nga kriza politike aktuale dhe nga bllokada instucionale, është bërë preokupim kryesor i qytetarëve të...