Sonntag, Juni 24, 2018
Fluidi Coorporation Fluidi Corporation

Nuk keni dëgjuar ende zë më të bukur! Dëgjoje si e këndon ilahin Ja...

Nje Motër Muslimane ka pushtuar së fundmi portalet me talentin e saj të pa krahasueshëm dëgjoje dhe kënaqu, /RtvPresheva.com https://www.facebook.com/Kuraanii/videos/1687436408227513/

Ku janë ata që agjeruan për ALLAH ? (emocionale)

Ku janë ata që agjeruan për Allah?! Një ligjerate shume emocionale nga hoxha i nderuar Irfan Salihu. Ramazani po vjen - A do të agjërosh ? Allahu...

Vlera e Lutjes nga Elvis Naci ( video)

Ju ftojmë ta shikoni video ligjeratën më të re nga hoxha i nderuar imam Elvis Naci i cili na spjegon vlerat që ka nje...

Cilat janë Gjynahet e pafalshme në Islam?!

Radio televizioni i  Preshevës sjelle për ju një video ligjeratë nga imami i nderuar Ahmed Kalaja i cili do të spjegojë se kush janë...

Imam Ahmed Kalaja: Kush guxon të prekë kishat e të krishterët, na ka përballë

Imami i njohur i Tiranës, Ahmed Kalaja ka deklaruar se myslimanët do jenë të parët që do mbronin të krishterët e kishat e tyre...

Drejtues të BIPMB-së pritën sot kryetarin e BI të Maqedonisë, Reis ul ulema Sulejman...

Drejtues të Bashkësisë Islame për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë kanë pritur sot zyrtarisht kryetarin e Bashkësisë Islame të Maqedonisë, Reis ul ulema Sulejman...

Unë, Ebu Bekri dhe Omeri

Ebu Hurejra (r.a) tregon: “I Dërguari i Allahut fali namazin bashkë me ne. Më pas u kthye me fytyrë nga ne dhe tha: “Gjatë...

Në vigjilje të Ramazanit!

Mr. Artan Musliu Allahu xh.sh është Ai që ka krijuar çdo gjë dhe si Krijues Suprem ka bërë edhe veçimin dhe përzgjedhjen e disa prej...

Thënie të çmuara të Dijetarëve dhe Thirrësve Muslimanë -XXIX

Abd El-Aziz Ibn Bazi ‘’Për besimtarin gjatë muajit të ramazanit është e pëlqyer që të mundohet të japë lëmosh sa më shumë, të vizitojë të...