Sonntag, Juni 24, 2018
Fluidi Coorporation Fluidi Corporation

Lajmi në CNN për sulm terrorist në Kosovë frikëson lojtarin e Sigal Prishtina

Ditë më parë Policia e Kosovës kishte ndal një sulm të mundshëm terrorist të ISIS-it. Kjo ka bërë që të raportoj edhe televizioni amerikan CNN,...

NBA apo Liga Premier: Dallimet e mëdha në paga mes dy ligave më të...

NBA dhe Liga Premier janë shpallur dy ligat botërore me pagesat më të larta për lojtarët e tyre për sezonin 2016/2017. Mirëpo, diferenca në paga...

LeBron James dhuron 2.5 mil dollarë për ekspozitën e Muhamed Aliut

Superylli i Cleveland Cavaliers dhe basketbollisti më i mirë në botë, LeBron James, në bashkëpunim me partnerin e tij biznesor Maverick Carter, kanë konfirmuar...