Zakonisht flokët fillojnë të thinjen pas të 30-ve.

Por nëse ju shfaqen para kohës, mund të konsiderohet si proces i parakohshëm. Ndërsa, mënyra më e shpejtë që t’i hiqni qafe ato është t’i lyeni, njofton Klan Kosova.

Por për fat të keq, brenda pak javësh rrënjët tuaja do të rriten dhe sërish do të shfaqen thinjat.

Në këtë artikull, ne do t’ju tregojmë për disa metoda që do t’ju ndihmojnë të fshihni flokët tuaja të thinjura gri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.