Të nderuar bashkëvendas!
4 Nentori, gjegjësisht dita e diel po afrohet. Ju duhet te dilni dhe te kryeni obligimin tuaj, por kësaj here jo për të udhëhequr me pushtetin lokal, por për të vendosur se kush do të na përfaqësoj dhe udhëheq me organin me të cilin rregullohen të drejta tona elementare si komb.
Unë si anëtar i PVD-së ju bëj thirrje gjithë Juve që të votoni listën dhe programin e PVD-së sepse edhe njëra edhe tjetra jo që janë më të mira, por janë edhe të vetmet që votën Tuaj e shohin dhe vlerësojnë si #gjuhë, #flamur, #libër, #lajm, #gazetë, #këngë, #shqip!
I ftoj gjithë ata anëtar pa dallim moshe dhe gjinie që më herët për inate, hidherime, zhgënjim, apo diçka të ngjashme u larguan nga PVD dhe shkuan diku tjetër. Ju them gjithë Juve që nuk keni gabuar edhe aq shumë. Çdo njeri nganjëherë shpreh hidhërim dhe vendos edhe kundra vetes. Mirë e di që gjithë Juve zemra ju rrah PVD.
Anadaj këtë thirrje Ju drejtohem që të e përcillni te çdo i afërm i Juaj.
Më 4 Nëntor, dil dhe pa hamendje #votoPVD, #voto3!

Ridvan Rexhepi -anëtar i kryesisë së PVD-së

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.