Në seancën e sotme, Qeveria e Serbisë ka vendosur të zgjasë vlefshmërinë e Ligjit për mënyrën e përcaktimit të numrit maksimal të të punësuarve në sektorin publik deri në fund të vitit 2019.
Shpjegimi thekson se reduktimi i pagave, ndalimi i punësimit dhe racionalizimi i numrit të të punësuarve në sektorin publik ishin masat që kontribuan më së shumti në reduktimin e shpenzimeve dhe në suksesin e konsolidimit fiskal.Kështu që, masa e ndalesës për punësime në sektorin publik do të jetë në fuqi deri më 31.12.2018./www.rtvpresheva.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.