Ftohet seanca konstituive e Këshillit Kombëtar Shqiptar

Këshilli Kombëtar Shqiptar njofton se Ministri për administratën shtetërore dhe vetëqeverisjen lokale ka sjell vendimin me nr. 90-00-00130/2018-27 mbi thirrjen e seancës konstituive të Këshillit kombëtar Shqiptarë më 26 nëntor 2018 (e hënë) me fillim nga ora 11:00 e cila do të mbahet në hapësirat e Këshillit.

Me datë 23.11.2018

Shërbimi për informim i KKSH-së

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.