Shtëpia e Kulturës dhe Komuna e Preshevës organizojnë Manifestim Kulturor për nder të „28 Nëntorit, kështu thuhet në njoftimin e lëshuar nga Kryetari i komunës, Shqiprim Arifi i cili në faqen e ti në facebook shkruan:
Komuna e Preshev
Ftoheni të merrni pjesë në Manifestimin Kulturor të
organizuar nga Shtëpia e Kulturës “Abdulla Krashnica” dhe Komuna e Preshevës për nder të festës së “28 Nëntorit” Ditës së Flamurit
Festat e ditëve të mëdha siç është 28 Nëntori,
u japin shpirt ngjarjeve historike.
Eja edhe ti!
Një festë që na bashkon

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.