Pas konstituimit dhe zgjedhjes së kryetarit të ri të Këshillit Nacional Shqiptarë, z.Ragmi Mustafa, Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Beograd z.Boçka uroi kryetarin e KNSH-së me anë të një telegrami në të cilin thuhet:
„Më lejoni të shpreh bindjen time, i dashur mik, se ju dhe ekipi i drejtuar prej jush do ťi jap një frymë të re, më energjike e bashkëkohore, punës së nisur nga paraardhësit tuaj për të përballuar sfidat e vjetra dhe të reja. Une personalisht si dhe bashkepunetoret e mi ne Ambasada e Republikes se Shqiperise ne Beograd deshirojme ťju sigurojme per gatishmerine tone te plote ne mbeshtetje te punes tuaj per realizimin e objektivit te veprimtarise se Keshillit nacional te Shqiptareve“.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.