Në internet është pubklikuar xhirimi i testimit të super bombës amerikane GBU-57. Bombën e hodhi avioni luftarak amerikan B-2 „Spirit“ nga baza ushtarake Vitman në Misuri. Kjo bombë aeroplani ka masën mbi 13 tonelata dhe është e mbushur me 2.5 tonelata eksploziv dhe kur eksplodon, depërton rreth 61 metra nën tokë dhe mundet ta bartë vetëm bombarduesi B-2. Sikur që mundeni të shihni në video ky projektil është tmerr i vërtetë për armiqtë e Amerikës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .