Produksioni „Pro Film“ nga Presheva, me pronarin e saj Bekim Rexhepi ka realizuar programin e Vitit të Ri 2019 „Sofra Preshevare“ me këngëtarin preshevar Nefail Ibrahimi dhe orkestrën nga Presheva. Programi përmban këngë popullore shqipe që do ti kënaqë shijet e auditorit të gjërë, jo vetëm në Luginë. Vlenë të theksohet se programi është realizuar me një profesionalizëm të lartë. Portali informativ rtvpresheva.com është sponzor medial i programit „Sofra Preshevare“. Më poshtë mundë të shihni programin në fjalë:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .