Komisioni i Këshillit komunal të Komunës së Bujanocit, shpall:
Konkurs për ndarjen e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e Komunës së Bujanocit, në studime themelore dhe master, për vitin akademik 2018/19
Ndihma e njëhershme financiare iu ndahet studentëve me vendbanim në territorin e Komunës së Bujanocit.
KONKURS-КОНКУРС

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .