Në javën e fundit në Komunën e Preshevës po mbretëron mot me reshje të shumta të borës. Rrugët në qytet dhe në fshatrat përreth janë vështirë të kalueshme. Duke e vërejtur kolapsin e krijuar në rrugët e Preshevës ngase Ndërmarrja „Moravica“ por edhe kompanit e angazhuara nga Leskovci nuk posedojn kapacitetet e mjeftushme për pastrimin e borës, shumë qytetar apeluan te kompanit vendore „Saba Bellça“ dhe „Arsocom“ që të dalin me makinerit e tyre dhe te pastrojn borën e shumtë. Sot, në orët e pasditës këto dy kompani edhe filluan aksionin e pastrimit dhe tani qyteti i Preshevës por edhe fshatrat e komunës tonë kanë marë një pamje krejt ndryshe pasi që më në fund rrugët janë pastruar dhe qarkullimi është normalizuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .