Një storje e përgaditur nga Klan Kosova. Se si dhe pse mësuesja e bëri këtë gjë ndiqeni videon më poshtë/ RTVPresheva.com

https://www.facebook.com/differentcooking/videos/801566379993951/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.