Me ardhjen e drejtorit të ri në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë, dr Reshat Ymerit, ky institucion shëndetësor ka fituar disa projetke, kryesisht nga ana e donatorëve të huaj, e ku veçohen donacionet nga ambasada e Japonisë dhe ajo e Norvegjisë donacione këto mbi 100.000 euro. Keto donacione ishin në mjete medicinale që i kanë munguar shumë pacientëve të komunës sonë, siç janë mamografi, rentgeni i ri, karriga stomatologjike, etj. Sot në zyren e drejtorit Reshat Ymeri qëndroi ambasadori i Japonisë me bashkëpuntorë i cili kësaj radhe Shtëpis së Shëndetit i dhuroi një autoambulancë të re e cila i plotëson nevojat e pacientëve tanë. Me këtë rast drejtori Ymeri i falenderoi donatorët nga ambasada japoneze dhe tha se kjo autoambulancë do të na mundësoj që edhe më tepër ti dalim në ndihmë pacientëve tanë. Kurse ambasadori Gjuiqi Takahara deklaroi se me drejtorin kanë krijuar një bashkëpunim të shkëlqyeshëm dhe se donacionet për këtë institucion do të vazhdojn edhe në të ardhmen./rtvpresheva.com/

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.