“Islami po më bënte njeri më të mirë”-Shikoni rrëfimin se si kjo vjazë është kthyer në Muslimane..(Video)

0
225

Në këtë video, Xhejna flet për kthimin e saj në fenë Islame. Me një thjeshtësi mahnitëse, ajo na sjell copëza jete dhe përpjekjeje nga një kulturë krejt e ndryshme nga e jona.
Nga rrëfimi i saj kupton se ç’ndjesi unike familjariteti ngjall Islami në zemrat e besimtarëve.
Një Xhejnë e largët me trup, por e afërt me zemër!

Në këtë video, Xhejna flet për kthimin e saj në fenë Islame. Me një thjeshtësi mahnitëse, ajo na sjell copëza jete dhe përpjekjeje nga një kulturë krejt e ndryshme nga e jona. Nga rrëfimi i saj kupton se ç’ndjesi unike familjariteti ngjall Islami në zemrat e besimtarëve. Një Xhejnë e largët me trup, por e afërt me zemër!

Posted by Hijab Is My Pride – Albania on Thursday, 8 June 2017

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here