E kemi pirë ujin gabim deri më sot? Shiko, se c’ka ka zbuluar mjeksia së fundmi (Video)

0
273

Ndonëse ky zbulim i tanishëm i mjekesisë ka habitur shumë njerëz, në mjeksinë Profetike është e njohur kah moti.
Duke u bazuar në hadithin e vërtetë që profeti Muhammed ( Paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) ka thënë: “Mos pini ujë duke qenë në këmbë” ;
Dhe në një transmetim tjetër ka thënë: ” Pini ujë duke qëndruar ulur”
/RTVPresheva.com

Deri dje e keni pir ujin gabim ja si duhet pir uji Shendeti

Posted by Shendeti on Thursday, 8 June 2017

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here