Mrekulli në Kosovë: 71 vjeçari nga Prizreni i lind djali pas 14 vajzave, me gruan e tij 27 vjeçare (Video)

0
280

Viteve të fundit është shtuar dukuria që qytetarët e Kosovës të japin para të majme për një nuse.

Rexhep Kastrati nga Zatriqi i Prizrenit, thotë se i ka paguar tremijë euro për një grua nga zona e Malësisë së Madhe, transmeton Gazeta NewBorn.

Ai pagoi për një nuse 35-vjeçare, kurse ia sollën një 19 vjeçare. Pasi i dha paratë, nuk mund ta kthente atë, shkruan Gazeta NewBorn.

Atëbotë Rexhepi ishte 61 vjeç kur u martua. Thotë se u martua nga dëshira për të pasë një djalë. Me gruan që i kishte vdekur kishte pasur 12 vajza.

Me gruan e dytë ka dy vajza dhe një djalë./rtvpresheva.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here