Ka ndërruar jetë stomatologu Qenan Arifi nga Rainca

0
164

Pas një sëmundje të rëndë ka ndërruar jetë dr stomatologu Qenan Arifi (1955) nga fshati Raincë, komuna e Preshevës.

Dr Qenani ka punuar shumë vite si mjek stomatolog në shtëpinë e shëndetit në Preshevë.

Ngushëllime miqëve dhe familjes

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here