Kula Beogradi do të jetë struktura më e lartë dhe më e dallueshme bashkëkohore në Serbi dhe rajon në tërësi. Do të jetë një shfaqje e modernizmit, një ngjitje e hijshme e qelqit dhe çelikut, si joshës nga jashtë si pikëpamjet që ofron duke kërkuar nga brenda, duke reflektuar bukur shkëlqimin e ditës së qytetit dhe dritat e ndezura të natës shkruan/ eaglehills.com

Krijuar nga ekspertë të mirënjohur ndërkombëtarisht, eksperti Aecom si konsulent udhëheqës që punon së bashku me firmën arkitekturore Skidmore, Owings & Merrill (SOM), Kula Belgrade do të qëndrojë në lartësinë 168 metra, me pamje nga lumi Sava dhe Kalaja e Kalemegdanit dhe duke shfaqur atë që më pas do të përfundojë tërheqje turistike të kërkuar në qytet, një kuvertë vëzhgimi me 360 ​​shkallë në krye të kullës me pamje të mrekullueshme panoramike.

Kula Dizajni i Beogradit bazohet në një logjikë strukturore dhe funksionale që krijon një shkallë të lartë të efikasitetit dhe forcës në një formë shumë dinamike dhe befasuese. Seksioni i poshtëm i kullës është paralel me buzën e ujit duke krijuar një prani shumë të dukshme. Kjo fytyrë e gjerë gjithashtu bëhet pika fokale vizuale, nënshkrimi në fund të bulevardëve diagonale që çojnë drejt vendit. Seksioni i sipërm i ndërtesës, i rrotulluar 90 gradë nga pjesa e poshtme, është pingul me buzën e ujit që siguron pikëpamjet e Veriut dhe Jugut përgjatë lumit nga çdo apartament. Mbyllja e jashtme është formuar për të dhënë një lëngje dhe dinamike shprehje vertikale në kullë imitues rrjedhshmërinë e lumit. Krijuar nga ekspertë të mirënjohur ndërkombëtarisht, eksperti Aecom si konsulent udhëheqës që punon së bashku me firmën arkitekturore Skidmore, Owings & Merrill (SOM), Kula Belgrade do të qëndrojë në lartësinë 168 metra, me pamje nga lumi Sava dhe Kalaja e Kalemegdanit dhe duke shfaqur atë që më pas do të përfundojë tërheqje turistike të kërkuar në qytet, një kuvertë vëzhgimi me 360 ​​shkallë në krye të kullës me pamje të mrekullueshme panoramike./rtvpresheva.com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.