Behgjet Pacolli eshte nje nga biznesmenet me diskret.

Megjithate per televizionin Klan, ai ka pranuar për pak ore të tregojë ambientet e rezidences se tij.

Shikoni në disa minuta si duket kjo rezidencë dhe pamje të tjera ekskluzive nga brenda dhe jashtë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.