Pas konvertimit në Islamit, çifti mori emrat myslimanë Ismail dhe Edin, ndërsa fëmijët morën emrat Esad dhe Hamza
Çifti bashkëshortor Bojan dhe Natasha me djemtë Filip dhe Ognjen janë konvertuar në fenë islame, Shahadetin e shprehën para imamit Asmir ef. Crnovrshanin.
Kryetari i meshihatit të Bashkësis Islame nga Novi Pazari, Asmir ef. Crnovshanin thotë se familja është kthyer në fenë e vërtetë dhe të vetme të vërtetë të Islamit. Ai shtoi se kjo nuk është rasti i parë dhe shpreson se do të ketë shumë më tepër nga ata që pranojnë besimin e vërtetë dhe gjejnë strehë në të. Pas pranimit të Islamit, pasoi edhe martesa me rregulla të Sheriatit të këti çifti./www.rtvpresheva.com/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.