Flokët janë nje problem shumë kohëve të fundit sepse deshirojme ti kemi sa më bukur dhe duam në nje kohë shumë të shkurtër për ti rregulluar.
Kjo video do të ju ndihmojë shumë dhe mjafton të keni një letër kuzhine dhe një pjastër flokësh:/RTVPresheva.com

Amazing idea how to make 5-minute curls

Amazing idea how to make 5-minute curls.??Via: The Pout House facebook.com/thepouthouse

Posted by You're Gorgeous on Wednesday, 1 March 2017

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie mehr darüber, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden .